Hjem - Lions Bramdrupdam

Menu

Lions feriehuse

Lions Club i Bramdrupdam og Kolding afvikler hvert år en række velgørende arrangementer. Overskuddet fra disse aktiviteter går ubeskåret til forskellige velgørende formål, bl.a. til drift af handikapvenlige ferieboliger ved Henne Strand og på Aarø.Ferieboligerne kan tildeles handicappede, ikke formuende pensionister og institutioner for de samme grupper. Alternativt til familier der af andre årsager ellers ikke har mulighed for at komme på ferie.
Ferieboligerne er ældre- og handicapvenlige. Boligerne er udstyret med al nødvendigt køkkengrej, puder, dyner, tæpper mv.Man skal selv klare transporten til feriehuset, ligesom forplejning og strømforbrug er for egen regning. Af hensyn til allergikere er det ikke tilladt at medbringe husdyr.
Større grupper på 8-9 personer kan også søge, idet der i flere uger er mulighed for to ferieboliger samme sted. Udlånsperioden for Lions ferieboliger begynder omkring 15. marts og slutter i november måned.

Hvis du er interesseret i en gratis feriebolig, skal du mellem 1 januar og  28. februar hvert år sende en ansøgning til:

Lions Club Ferieboliger
Peder Pedersen
Bakkedraget 83
6040 Vester Nebel

E-mail: ppe ved beierholm prik dk

Mærk kuvert/mail "Feriebolig"

De heldige får besked direkte

Følg Lions