Hjem - Lions Bramdrupdam

Menu

Pinsemorgen

Pinsemorgen bliver skøn, når skoven står grøn
Pinsemorgen den 28. maj bryg-ger Lions Bramdrupdam kaffe og te i Marielundskoven ud for Skov-løberhuset. Løvinderne arrange-rer 2 typer platter.
Selvfølgelig vil der være en chan-ce for at købe en lille skarp til halsen. Vi regner med, at der som så ofte før bliver rig lejlighed til at se pinsesolen ”danse” i de smukke omgivelser.
Morgenkaffen vil være krydret med en tombola, som byder på mange fine gevinster. De andre år har der været udsolgt af lodder ret hurtigt, hvilket betyder, at det er om at sikre nogle lodder tidligt på morgenstunden, hvis I skal have chancer for at vinde nogle af de særdeles lækre gevinster.
Tage Vogensen er dette års pri-mus motor i Pinsemorgen arran-gementet.
Hvilket betyder, at det er ham, som trækker i trådene for at få det hele til at gå op i en højere enhed. De forklæde klædte ”løver” klarer serveringen hele søndag formid-dag igennem.
Tage udtaler ”vi ”løver” i Lions Bramdrupdam glæder os meget til at byde jer velkommen ved Skovløberhuset Pinsemorgen, og vi ønsker samtidig, at der kommer mange penge ind til vores huma-nitære indsats især i lokalom-rådet”.

Lions BramdrupdamSe stemningen 2019:  https://tvlillebaelt.dk/kaffe-og-hygge-i-pinsesolen/
Tryk på play (trekanten) når indslaget skal startes)

Følg Lions